Pravidelný úklid domácnosti má to vůbec smysl?
Ahoj všichni, mám takovou otázku. Pracuji na plný úvazek, dvě malé děti a pořád se mi zdá, že doma není nikdy pořádně uklizeno. Snažím se uklízet postupně každý den, ale stejně to nestíhám a pak o víkendu mám chuť spíš odpočívat než drhnout. Přemýšlím, jestli by se vyplatilo si objednat pravidelný úklid domácnosti jednou za 14 dní nebo tak. Kolik to obvykle stojí, jak často to děláte a jste s tím spokojení? Nebo to radši řešíte sami? Děkuji za tipy a zkušenosti!
6 Views

Ahoj, já to mám podobně a taky jsem dlouho váhala. Nakonec jsem si našla jednu firmu na pravidelný úklid a opravdu to změnilo život mám najednou víc času na děti i na sebe a doma je pořádek pravidelně, aniž bych se musela honit. Nejsou to žádné zázraky, prostě solidní práce, co člověk očekává. Teď chodí jednou za 10–14 dní a já si to užívám. Když jsem hledala, narazila jsem na solidní nabídku tady pravidelný úklid domácnosti Mají dobré recenze a ceny nejsou úplně závratné. Určitě doporučuju zkusit aspoň jednou, člověk hned pozná rozdíl.