Від школи до університету
Я випадково натрапив на цей вебінар, коли шукав інформацію для племінниці, яка хоче навчатися за кордоном, і навіть не думав, що буде стільки конкретних порад. Розповідали про вибір школи, різницю між GCSE та A-levels, документи для вступу і навіть про житло та студентське життя.
6 Views

Колись я теж довго намагався розібратися у всіх тонкощах навчання у Великій Британії і реально губився серед безлічі шкіл, програм і вимог до вступу. Тоді мені порадили ресурс, який систематизує всю інформацію і допомагає зрозуміти, з чого почати, і я користувався цим study для підготовки документів і вибору програми. Там дуже докладно описані всі етапи — від шкільного навчання до університету, і все подано простими словами, без зайвої бюрократії. Особливо мені сподобалося, що є поради щодо мотиваційних листів, співбесід, житла та навіть приклади студентів, які вже пройшли весь шлях, що реально додає впевненості. Я зберігав вебінари і матеріали, які публікують, і це економило купу часу, бо можна легко порівнювати варіанти шкіл і університетів і бачити, який шлях підходить саме тобі. Після того, як почав користуватися цим ресурсом, хаос у плануванні зник, і стало зрозуміліше, що робити спочатку, а що можна відкласти. Навіть дрібні деталі, які раніше здавалися складними, тепер виглядають простіше.