top of page

Book Study- Fresh Eyes on Famous Bible Sayings

Public·2967 members

Robert Ford
Robert Ford

Як носити майку, щоб вона виглядала стильно і не була схожа на спідню білизну?

Привіт, дівчата! Маю питання стилю, яке мене мучить останнім часом. От як носити топ-майку так, щоб це виглядало стильно і модно, а не як спідня білизна, яку випадково забула прикрити? Бо в мене постійно таке відчуття, коли я намагаюсь їх вдягнути. З чим їх краще поєднувати? Чи варто обирати якісь певні тканини чи фасони? Може, є якісь секрети, як правильно підібрати аксесуари, щоб створити цікавий образ, а не просто вийти з дому в майці? Поділіться своїми порадами, будь ласка, бо вже не знаю, що робити з цими топами!

5 Views

Ой, знаю цю проблему! Сама колись так мучилась, поки не зрозуміла декілька важливих моментів. По-перше, звертай увагу на якість тканини. Якщо тканина дешева і просвічується, то топ-майка дійсно буде виглядати як спідня білизна. Краще обирати щільніші тканини, які добре тримають форму. По-друге, все залежить від того, з чим ти її поєднуєш. Зі спортивними штанами або шортами вона буде виглядати занадто просто, а от з класичними брюками або спідницею-олівець – вже цікавіше. Третій момент – це деталі. Додай до образу жакет, цікаву сумку або масивні прикраси, щоб топ-майка не була головним акцентом. І головне – впевненість! Нещодавно я бачила класні варіанти тут: https://25union.com.ua/katalog/topy/top-style-top-majka/, може там знайдеш щось натхненне!

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
  • Facebook
  • YouTube

©2021 by Sandstone Congregational Church. Proudly created with Wix.com

bottom of page