top of page

Book Study- Fresh Eyes on Famous Bible Sayings

Public·3089 members

Nik Shevchenko
Nik Shevchenko

esti beszélgetések a kedvenc online játékokról

Mostanában egyre többet beszélgetünk arról, ki mivel kapcsolódik ki esténként, és kíváncsi lettem, nálatok mi számít igazán szórakoztatónak. Én például szeretem azokat az online játékokat, ahol nem csak kattintgatni kell, hanem van egy kis hangulata is az egésznek. Néha teljesen elveszek bennük egy hosszú nap után. Ti inkább a gyors pörgésű játékokat kedvelitek, vagy azokat, ahol ráérősebben lehet játszani és közben beszélgetni másokkal is? Jó lenne pár új ötletet hallani.

7 Views
Angel Lamb
Angel Lamb
11 hours ago

Nálam teljesen változó, mire van kedvem, de általában azokat a játékokat szeretem, ahol van valami különleges vizuális világ vagy érdekes hangulat. Nemrég olvastam egy cikket a

oldalon, és meglepően kellemes volt a stílusa, mert nem száraz leírás volt, hanem tényleg olyan érzést adott, mintha valaki a saját tapasztalatait mesélné el. Egyébként én este szeretek leülni egy teával, betenni valami zenét, és közben kipróbálni új játékokat. Néha teljesen kikapcsol az egész, főleg amikor egy hosszú nap után már semmihez nincs kedvem.

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
  • Facebook
  • YouTube

©2021 by Sandstone Congregational Church. Proudly created with Wix.com

bottom of page